Even voorstellen

Ook in februari zijn er nieuwe collega’s gestart en heel graag stellen wij ze aan jullie voor

Rui Nuñes

Rui is op 1 februari bij ons in het team gestart als .NET Developer. Rui heeft binnen verschillende organisaties ervaring op gedaan in deze rol. Rui heeft in het verleden bij bedrijven gewerkt waar hij direct in dienst was. Bij Point wil hij zich graag verder ontwikkelen door bij onze klanten op locatie te gaan werken.  Hij heeft zijn eerste opdracht al binnen waar hij gaat starten en waar hij erg veel zin in heeft. Wij zijn erg blij met Rui in ons team en kijken uit naar een lange samenwerking.

Rui is geboren en opgegroeid in Portugal waar hij tot zijn 18e heeft gewoond. Zijn ouders zijn in het jaar daarvoor naar Nederland gekomen om te gaan werken en ook Rui en zijn broer zijn hen hierin gevolgd. Hij is erg blij met zijn keuze, spreekt inmiddels de taal en heeft ook al mooie werkervaring opgebouwd. In zijn vrije tijd is Rui te vinden in de sportschool, op het voetbalveld of bij vrienden.

Orlando Dors

Orlando is ook op 1 februari gestart.  Orlando is zijn afstudeerstage bij ons begonnen waarin hij een proof of concept gaat maken hebben voor een nieuw beveiligingssysteem. Dit systeem werkt anders dan de traditionele beveiligingssystemen en zal nog meer als preventieve bewaking moeten werken. De komende maanden zal Orlando ons team versterken en wij hopen dat daar nog wat moois uitkomt.

Orlando woont in Spijkenisse en volgt zijn opleiding informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Doordeweeks is Orlando bij Point op kantoor te vinden en daarnaast rond hij zijn studie af. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met vrienden. Orlando houdt erg van gamen en koken. In het verleden heeft hij ook altijd fanatiek gebokst en op dit moment heeft hij het voornemen om weer te gaan sporten.

.
.

Point 42: samen op zoek naar het antwoord op de Cloud, software en alles daaromheen

In het legendarische boek ‘The Hitchhiker's Guide to the Galaxy’ wordt gezocht naar het antwoord op de ultieme vraag over het leven, het universum, en alles. Er wordt een supercomputer gebouwd die na 7,5 miljoen jaar met het antwoord komt: 42. Bij Point 42 pretenderen we niet het antwoord op de ultieme vraag over het... Read more »

Edge Computing; logica weer dichtbij de machine

In onze vorige twee blogs heeft Bjorn de Quaasteniet, technical consultant en developer bij Point 42, het gehad over Industry 4.0 in het algemeen en predictive maintenance in het bijzonder. In deze laatste blog in deze serie vertelt hij over Edge Computing, waarbij je de logica niet in de Cloud maar dichtbij de machine uitvoert.... Read more »

Voorspellend onderzoek: één van de pijlers van Industry 4.0

In onze vorige blog vertelde Bjorn de Quaasteniet, technical consultant en developer bij Point 42, over Industry 4.0; het tijdperk waarin computers en automatisering op een nieuwe manier samenkomen en waarbij robots op afstand zijn verbonden met computers die zijn uitgerust met machine-learning-algoritmen. Big data, machine learning, kunstmatige intelligentie en natuurlijk het Internet of Things;... Read more »

Contact

088-4204200

Overschieseweg 34C

3044 EE Rotterdam

Nieuwsbrief

E-mailadres


Social

LinkedIn bedrijfspaginasite-twtrsite-fbsite-gplus

Skip to toolbar