Even voorstellen

Ook in februari zijn er nieuwe collega’s gestart en heel graag stellen wij ze aan jullie voor

Rui Nuñes

Rui is op 1 februari bij ons in het team gestart als .NET Developer. Rui heeft binnen verschillende organisaties ervaring op gedaan in deze rol. Rui heeft in het verleden bij bedrijven gewerkt waar hij direct in dienst was. Bij Point wil hij zich graag verder ontwikkelen door bij onze klanten op locatie te gaan werken.  Hij heeft zijn eerste opdracht al binnen waar hij gaat starten en waar hij erg veel zin in heeft. Wij zijn erg blij met Rui in ons team en kijken uit naar een lange samenwerking.

Rui is geboren en opgegroeid in Portugal waar hij tot zijn 18e heeft gewoond. Zijn ouders zijn in het jaar daarvoor naar Nederland gekomen om te gaan werken en ook Rui en zijn broer zijn hen hierin gevolgd. Hij is erg blij met zijn keuze, spreekt inmiddels de taal en heeft ook al mooie werkervaring opgebouwd. In zijn vrije tijd is Rui te vinden in de sportschool, op het voetbalveld of bij vrienden.

Orlando Dors

Orlando is ook op 1 februari gestart.  Orlando is zijn afstudeerstage bij ons begonnen waarin hij een proof of concept gaat maken hebben voor een nieuw beveiligingssysteem. Dit systeem werkt anders dan de traditionele beveiligingssystemen en zal nog meer als preventieve bewaking moeten werken. De komende maanden zal Orlando ons team versterken en wij hopen dat daar nog wat moois uitkomt.

Orlando woont in Spijkenisse en volgt zijn opleiding informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Doordeweeks is Orlando bij Point op kantoor te vinden en daarnaast rond hij zijn studie af. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met vrienden. Orlando houdt erg van gamen en koken. In het verleden heeft hij ook altijd fanatiek gebokst en op dit moment heeft hij het voornemen om weer te gaan sporten.

.
.

Een terugblik op een mooi jaar

Nog even en we sluiten weer een jaar af. Een mooi moment om eens terug te blikken op wat we 2018 ons heeft gebracht. Hackathon We begonnen het jaar met onze eerste Hackathon. In februari namen een aantal teams namen het tegen elkaar op in een gevecht om de geheimen van een kamerplant bloot te... Read more »

Op zoek naar een échte gamechanger? Combineer het Internet of Things met AI

We blogden al eerder over hoe het Internet of Things (IoT) de industrie zal gaan veranderen de komende jaren. Een internet dat aan elkaar hangt van apparaten die kunnen communiceren met elkaar en met mensen. Maar het IoT wordt pas echt een gamechanger als je het combineert met kunstmatige intelligentie. IoT voor smart homes, smart... Read more »

Internet of Things als key-technologie in de digitale transformatie

Van 16 tot en met 18 oktober vond in Barcelona het IoT Solutions World Congress 2018 plaats. Met 16.250 bezoekers, 341 exposanten, sponsors en partners en 316 sprekers van topniveau, kun je dit congres gerust een van de grootste IoT-gerelateerde congressen ter wereld noemen. Dit is waar het Internet of Things en de industrie elkaar... Read more »

Contact

088-4204200

Overschieseweg 34C

3044 EE Rotterdam

Nieuwsbrief

E-mailadres


Social

LinkedIn bedrijfspaginasite-twtrsite-fbsite-gplus

Skip to toolbar