Even voorstellen

Ook in februari zijn er nieuwe collega’s gestart en heel graag stellen wij ze aan jullie voor

Rui Nuñes

Rui is op 1 februari bij ons in het team gestart als .NET Developer. Rui heeft binnen verschillende organisaties ervaring op gedaan in deze rol. Rui heeft in het verleden bij bedrijven gewerkt waar hij direct in dienst was. Bij Point wil hij zich graag verder ontwikkelen door bij onze klanten op locatie te gaan werken.  Hij heeft zijn eerste opdracht al binnen waar hij gaat starten en waar hij erg veel zin in heeft. Wij zijn erg blij met Rui in ons team en kijken uit naar een lange samenwerking.

Rui is geboren en opgegroeid in Portugal waar hij tot zijn 18e heeft gewoond. Zijn ouders zijn in het jaar daarvoor naar Nederland gekomen om te gaan werken en ook Rui en zijn broer zijn hen hierin gevolgd. Hij is erg blij met zijn keuze, spreekt inmiddels de taal en heeft ook al mooie werkervaring opgebouwd. In zijn vrije tijd is Rui te vinden in de sportschool, op het voetbalveld of bij vrienden.

Orlando Dors

Orlando is ook op 1 februari gestart.  Orlando is zijn afstudeerstage bij ons begonnen waarin hij een proof of concept gaat maken hebben voor een nieuw beveiligingssysteem. Dit systeem werkt anders dan de traditionele beveiligingssystemen en zal nog meer als preventieve bewaking moeten werken. De komende maanden zal Orlando ons team versterken en wij hopen dat daar nog wat moois uitkomt.

Orlando woont in Spijkenisse en volgt zijn opleiding informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Doordeweeks is Orlando bij Point op kantoor te vinden en daarnaast rond hij zijn studie af. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met vrienden. Orlando houdt erg van gamen en koken. In het verleden heeft hij ook altijd fanatiek gebokst en op dit moment heeft hij het voornemen om weer te gaan sporten.

.
.

Van nullen en énen naar een sterk gewas, heel gewoon toch?

  Monitoren van kassen in de tuinbouw is niet nieuw. Maar met de nieuwe technologieën in de IT kunnen we wel steeds beter monitoren waardoor we tot een nóg hogere kwaliteit van de gewassen kunnen komen. Wij geloven dat we steeds meer op data kunnen – en zullen – gaan sturen, waardoor een kweker een... Read more »

Altijd inzicht

In onze laatste blog hadden we het al over het monitoren van planten in de kas. Op dit moment zetten klimaatbedrijven relatief dure sensoren in die op weinig plekken in de kas metingen doen. Natuurlijk kunnen onze tuinders daarmee uit de voeten, ze halen niet voor niets de hoogste oogst in de wereld. Maar met de... Read more »

Even voorstellen

Ook in februari zijn er nieuwe collega’s gestart en heel graag stellen wij ze aan jullie voor Rui Nuñes Rui is op 1 februari bij ons in het team gestart als .NET Developer. Rui heeft binnen verschillende organisaties ervaring op gedaan in deze rol. Rui heeft in het verleden bij bedrijven gewerkt waar hij direct... Read more »

Contact

088-4204200

Overschieseweg 34C

3044 EE Rotterdam

Nieuwsbrief

E-mailadres


Social

LinkedIn bedrijfspaginasite-twtrsite-fbsite-gplus

Skip to toolbar