Klikmodel met een User Interface designer

Al maanden zweeft er een schitterend idee voor een app of website rond in jouw hoofd. Maar omdat jij geen idee hebt hoe je dit concept vertaalt naar een echt product, blijft jouw fantasie steken als een grove schets in een kladblok. De User Interface (UI) designer van Point42 zorgt ervoor dat jouw idee een eersteklas stukje software wordt dat jij met trots aan potentiële klanten laat zien. Zo gaan zij eerder tot aanschaf over.

Professioneel demonstreren

Door middel van een klikmodel wordt jouw idee voor een app of website werkende software die je op een professionele manier en on-the-go aan belangstellenden kunt demonstreren. De User Interface zorgt voor een stijl die aansluit bij jouw wensen en die van de doelgroep, zodat jij er zeker van bent dat jouw applicatie of website ook de aandacht krijgt die het verdient.

User Interface designer helpt

Het doel van de UI designer is het afleveren van een zo gebruiksvriendelijk mogelijke interface. Hierdoor kan jouw beoogde doelgroep meteen aan de slag. Meerdere contactmomenten tussen jou en de User Interface designer zorgen ervoor dat jouw visie en wensen duidelijk worden. Hierdoor weet jij zeker dat Point42 elke verwachting op visueel gebied waarmaakt.

Behoud veel inspraak

Voordat de UI designer zijn ontwerp in het klikmodel plaatst, bespreekt hij deze eerst met jou. Hierdoor behoud jij veel inspraak en kun je bijsturen waar nodig. Binnen drie weken en voor een vaste prijs ontstaat hierdoor een prototype waar zowel jij als de UI designer trots op zijn. Zie hieronder het stappenplan.

Benieuwd naar een voorbeeld van een klikmodel? Klik op een van de linkjes voor de eigen bedachte point 42 nieuws app voor mobile of tablet

.
.

Botframework ontwerpen als eindstage: Evert-Jan deed het

Waar bots zijn, is Evert-Jan. De afstudeerstage die Point 42 open had staan, matchte dan ook perfect bij Evert-Jan. De recent afgestudeerde onderzocht welke architectuur het beste gebruikt kan worden voor het bouwen van een botframework. Evert-Jan neemt je graag mee naar de wondere wereld van de bots en zijn stage-ervaringen. Wat heeft Evert-Jan voor... Read more »

Even voorstellen

Team 42 groeit! Blij zijn wij dan ook dat we kunnen vertellen dat er onlangs weer twee nieuwe collega's zijn gestart. Wij stellen ze graag aan jullie voor. Kim van der Meer Kim is in april bij ons begonnen als Corporate Recruiter. Onze wens is om het team te laten groeien en iemand in dienst te... Read more »

Het belang van een interactie ontwerper

Bij het ontwerpen van software zijn de schijnwerpers vooral op de programmeur en de visuele ontwerper van het programma gericht. De interactie ontwerper is vaak het ondergeschoven kindje. Onterecht, want hij zorgt ervoor dat jouw programma optimaal bedient kan worden door de doelgroep. Geef de derde persoon een troon Door middel van vooronderzoek onderzoekt de... Read more »

Contact

088-4204200

Fokkerstraat 22f

2811 ER Reeuwijk

Social media

LinkedIn bedrijfspaginasite-twtrsite-fbsite-gplus

Skip to toolbar