Microsoft Software Developer? Wij proberen jou te strikken

Het nieuwe werven

We zijn alweer volop aan het werk in 2016 en hebben grootse plannen voor het komende jaar. Een daarvan is groei. Een mooie doelstelling als je nagaat dat een hoop bedrijven moeten krimpen of zelfs ophouden te bestaan. Je zou dan ook denken dat nieuw personeel vinden geen probleem moet zijn, toch?!

Hoe strik je een Microsoft Software Developer?

Vol goede moed dachten we na over de profielen van medewerkers die we zoeken. Hierop maakten we een nette vacature en hebben die direct online gezet en zelfs op een bekende banensite geplaatst. Kortom: laat die cv’s maar komen, dachten wij.  En toen… Nou niks dus. Geen cv’s. Heel veel views maar nul reacties! We blijken te zoeken naar een speld in de hooiberg. Microsoft software developers lopen heus wel rond, maar er eentje strikken blijkt een kunst op zich.

Mooie beloftes, geen resultaat

Na veel tijd op de bekende banensites te spenderen, vele cv’s te lezen, een recruiter account op linkedIn aan te maken, moesten we er toch aan geloven: in zee gaan met een professionele recruiter. Ik zeg professioneel, want er zijn recruiters zat, maar met velen wil je toch geen zaken doen. Mooie beloftes en daar blijft het dan ook bij. Er lopen veel cowboys rond die aan de voordeur mensen aanbieden en bij de achterdeur aan medewerkers wegtrekken.

Goede recruitmentbureaus zijn er ook

Gelukkig bestaan er ook goede bureaus. Na meerdere telefonische gesprekken, maakten we een afspraak met onze recruiter voor een face to face kennismaking. We vertelden wie we zoeken, wie wij zijn en wat wij bieden. De goede samenwerking met onze recruiter heeft zijn eerste vruchten afgeworpen en er wordt binnenkort weer iemand aan ons team toegevoegd.

Het nieuwe werven

Het tijdperk van vacatures online slingeren en op je gemak geschikte kandidaten uitkiezen, is voorbij. Zelfs via social media is het niet altijd even makkelijk. Het nieuwe werven is een vak geworden. Het kost veel tijd en geld om het juiste personeel te vinden. Wij willen ons team het komende jaar blijven uitbreiden. Voor goede mensen staat de deur bij ons altijd open. Wil je een keer kijken wat Point 42 doet, neem dan contact met ons op. We maken met plezier een afspraak voor een kop koffie of een potje poolen bij ons op kantoor in Reeuwijk!

Nu al benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze direct.

.
.

Het belang van een interactie ontwerper

Bij het ontwerpen van software zijn de schijnwerpers vooral op de programmeur en de visuele ontwerper van het programma gericht. De interactie ontwerper is vaak het ondergeschoven kindje. Onterecht, want hij zorgt ervoor dat jouw programma optimaal bedient kan worden door de doelgroep. Geef de derde persoon een troon Door middel van vooronderzoek onderzoekt de... Read more »

Even voorstellen

Team 42 groeit! Blij zijn wij dan ook dat we kunnen vertellen dat er onlangs 2 nieuwe collega’s en een afstudeerder zijn gestart. Wij stellen ze graag aan jullie voor. Beginnend met Kylian Rang Kylian zit in zijn laatste opleidingsjaar Communication & Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Hij loopt zijn afstudeerstage bij Point 42... Read more »

Microsoft Software Developer? Wij proberen jou te strikken

Het nieuwe werven We zijn alweer volop aan het werk in 2016 en hebben grootse plannen voor het komende jaar. Een daarvan is groei. Een mooie doelstelling als je nagaat dat een hoop bedrijven moeten krimpen of zelfs ophouden te bestaan. Je zou dan ook denken dat nieuw personeel vinden geen probleem moet zijn, toch?! Hoe... Read more »

Contact

088-4204200

Fokkerstraat 22f

2811 ER Reeuwijk

Social media

LinkedIn bedrijfspaginasite-twtrsite-fbsite-gplus

Skip to toolbar