Even voorstellen

Team 42 groeit! Blij zijn wij dan ook dat we kunnen vertellen dat er onlangs 2 nieuwe collega’s en een afstudeerder zijn gestart. Wij stellen ze graag aan jullie voor.

Beginnend met Kylian Rang

Kylian zit in zijn laatste opleidingsjaar Communication & Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Hij loopt zijn afstudeerstage bij Point 42 en houdt zich gedurende die periode bezig met het ontwerp van het interactieve design voor een app gemaakt door Point 42.
Wie is de doelgroep en wat zijn hun behoeftes? Is de user-interface hieraan getest en maakt die gebruik van design patronen? Sluiten de kleuren en stijl aan bij de wensen? Dat soort vragen onderzoekt Kylian voor onze app. Naast de afstudeeropdracht is Kylian van waarde voor het design gedeelte in andere apps die door Point 42 ontwikkeld worden.

Al een tijd afgestudeerd en met een rugzak vol kennis versterkt Bjorn de Quaasteniet onze team

Bjorn is een enthousiaste software ontwikkelaar en heeft al 5 jaar ervaring met verschillende Microsoft technologieën. Daarbij heeft Bjorn zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van on premise en cloud oplossingen voor het SharePoint platform. In zijn rol als ontwikkelaar heeft Bjorn een gedegen kennis opgebouwd van SharePoint infrastructuur en verwante technologieën als SQL Server, Active Directory en Microsoft Azure. Bjorn was toe aan een volgende stap in zijn carriere en hoopt die te hebben gezet door voor een baan bij Point 42  te kiezen

En ook Wesly van Zoen koos onlangs voor een baan bij Point 42

Wesly is de nieuwste aanwinst van Point 42. Hij is sinds 2003 al werkzaam als .Net developer en dus een zeer ervaren. De afgelopen 6 jaar heeft hij grotere en kleinere projecten uitgevoerd waarbij hij kennis opdeed en zich ontwikkelde in technologieën zoals WCF, ASP.Net 5, MVC, WPF, Entity Framework Silverlight. Daarnaast heeft Wesly ervaring en veel interesse in SQL. Hij deed de afgelopen jaren goede ervaring op met SCRUM, het toepassen van design patterns en het ontwikkelen in OTAP omgevingen met Continuous Integration.

Leer ons team beter kennen

Met deze gevarieerde aanwinsten voor ons team, verbreedt Point 42 haar inpandige kennis weer verder. We werken er bewust aan om dit ook in stand te houden: om de week hebben we een Point 42 dag waarop onze medewerkers de mogelijkheid hebben om zich verder te ontplooien. Zo is het team van Point 42 altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om jou optimaal verder te werken.


.
.

Het belang van een interactie ontwerper

Bij het ontwerpen van software zijn de schijnwerpers vooral op de programmeur en de visuele ontwerper van het programma gericht. De interactie ontwerper is vaak het ondergeschoven kindje. Onterecht, want hij zorgt ervoor dat jouw programma optimaal bedient kan worden door de doelgroep. Geef de derde persoon een troon Door middel van vooronderzoek onderzoekt de... Read more »

Even voorstellen

Team 42 groeit! Blij zijn wij dan ook dat we kunnen vertellen dat er onlangs 2 nieuwe collega’s en een afstudeerder zijn gestart. Wij stellen ze graag aan jullie voor. Beginnend met Kylian Rang Kylian zit in zijn laatste opleidingsjaar Communication & Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Hij loopt zijn afstudeerstage bij Point 42... Read more »

Microsoft Software Developer? Wij proberen jou te strikken

Het nieuwe werven We zijn alweer volop aan het werk in 2016 en hebben grootse plannen voor het komende jaar. Een daarvan is groei. Een mooie doelstelling als je nagaat dat een hoop bedrijven moeten krimpen of zelfs ophouden te bestaan. Je zou dan ook denken dat nieuw personeel vinden geen probleem moet zijn, toch?! Hoe... Read more »

Contact

088-4204200

Fokkerstraat 22f

2811 ER Reeuwijk

Social media

LinkedIn bedrijfspaginasite-twtrsite-fbsite-gplus

Skip to toolbar