Even voorstellen

Team 42 groeit! Blij zijn wij dan ook dat we kunnen vertellen dat er onlangs weer een nieuwe collega is gestart. Wij stellen hem graag aan jullie voor.

Jaap Juursema

Dit nieuwe jaar zijn we gestart met een nieuwe collega genaamd: Jaap! Graag stellen wij hem voor: Jaap is een zeer ervaren Front-end Developer en komt ons team versterken in deze rol. Hij heeft de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan met het werken aan diverse projecten, bij verschillende klanten. Door Jaaps ruime werkervaring is hij een mooie aanvulling op ons team.

Jaap werkt 32 uur per week bij ons, omdat hij ook graag tijd doorbrengt met zijn gezin. Jaap is vader van een dochter en wordt in mei opnieuw vader! Hij is woonachtig in Capelle a/d IJssel waar hij ook in de nabije omgeving is opgegroeid. In zijn vrije tijd speelt hij graag golf en zodra de wintermaanden beginnen, gaat Jaap ook graag naar een wintersport gebied om te snowboarden.

.
.

Hackaton ‘Hack the plant’

Nog anderhalve week en dan is onze eerste Hackaton een feit. Op 3 februari nemen teams van twee personen het tegen elkaar op in een gevecht om de geheimen van hun kamerplant bloot te leggen. Gek? Nee, ik ben bloedserieus. Van nullen en enen naar zinvolle informatie Het idee is gebaseerd op ontwikkelingen die we... Read more »

Even voorstellen

Team 42 groeit! Blij zijn wij dan ook dat we kunnen vertellen dat er onlangs weer een nieuwe collega is gestart. Wij stellen hem graag aan jullie voor. Jaap Juursema Dit nieuwe jaar zijn we gestart met een nieuwe collega genaamd: Jaap! Graag stellen wij hem voor: Jaap is een zeer ervaren Front-end Developer en... Read more »

Botframework ontwerpen als eindstage: Evert-Jan deed het

Waar bots zijn, is Evert-Jan. De afstudeerstage die Point 42 open had staan, matchte dan ook perfect bij Evert-Jan. De recent afgestudeerde onderzocht welke architectuur het beste gebruikt kan worden voor het bouwen van een botframework. Evert-Jan neemt je graag mee naar de wondere wereld van de bots en zijn stage-ervaringen. Wat heeft Evert-Jan voor... Read more »

Contact

088-4204200

Overschieseweg 34C

3044 EE Rotterdam

Social media

LinkedIn bedrijfspaginasite-twtrsite-fbsite-gplus

Skip to toolbar