Even voorstellen

Team 42 groeit! Blij zijn wij dan ook dat we kunnen vertellen dat er onlangs weer twee nieuwe collega’s zijn gestart. Wij stellen ze graag aan jullie voor.

Kim van der Meer

Kim is in april bij ons begonnen als Corporate Recruiter. Onze wens is om het team te laten groeien en iemand in dienst te hebben die vanuit onze organisatie gaat bouwen aan een netwerk. Het voordeel is dat ze de organisatie en ons goed kent om zo een goede gesprekspartner te zijn voor onze sollicitanten. Daarnaast houdt Kim zich bezig met de Social Media en het opzetten van een freelance pool. Kim heeft veel ervaring op recruitment gebied en is een fijne gesprekspartner voor onze potentiële werknemers.

Kim: “ Als recruiter kun je binnen verschillende branches werkzaam zijn. Het is belangrijk om je te verdiepen in de organisatie waarvoor je werkt en echt van toegevoegde waarde te zijn. Ik ben echt een speurneus en vind het leuk om lastige profielen uit de markt te halen en mensen te interesseren in onze organisatie. Het eerste contact is erg belangrijk en daarin probeer ik me echt te onderscheiden. De IT branche is echt een uitdaging om in te werken als recruiter, omdat de profielen waar ik naar op zoek ben lastig te vinden zijn. Daarom heb ik voor Point gekozen, het is een hele leuke organisatie is om voor te werken. Dat maakt het voor mij makkelijker want, ik kan in een gesprek vertellen dat het bij Point anders is dan in andere organisaties. Het leuke is dat mensen dat ook echt ervaren tijdens hun gesprekken, maar het gevoel ook niet veranderd als ze bij ons in dienst komen.”

Patrick Roos

Patrick is in juni bij ons begonnen als Software Engineer. Zijn skills en expertise zijn een mooie aanvulling op ons team. Patrick is ervaren in het werken aan projecten met verschillende disciplines. Zo heeft hij o.a. gewerkt als SharePoint Developer, .NET Developer en Xamarin Developer in verschillende organisaties.

Patrick heeft naast een leuke baan bij Point 42 ook een leuk sociaal leven, hij woont in Leiden met zijn vrouw en is erg sportief. Hij beoefent van jongs af aan 5 keer per week Martial Arts (een vechtkunst). Daarnaast rijdt hij graag motor en maakt eens per jaar een toertocht. Met zijn vrouw maakt hij graag uitstapjes en wandelingen.

Wij gaan er vanuit dat Patrick nog lang deel zal uitmaken van ons team en zijn blij met zijn komst!

.
.

Botframework ontwerpen als eindstage: Evert-Jan deed het

Waar bots zijn, is Evert-Jan. De afstudeerstage die Point 42 open had staan, matchte dan ook perfect bij Evert-Jan. De recent afgestudeerde onderzocht welke architectuur het beste gebruikt kan worden voor het bouwen van een botframework. Evert-Jan neemt je graag mee naar de wondere wereld van de bots en zijn stage-ervaringen. Wat heeft Evert-Jan voor... Read more »

Even voorstellen

Team 42 groeit! Blij zijn wij dan ook dat we kunnen vertellen dat er onlangs weer twee nieuwe collega's zijn gestart. Wij stellen ze graag aan jullie voor. Kim van der Meer Kim is in april bij ons begonnen als Corporate Recruiter. Onze wens is om het team te laten groeien en iemand in dienst te... Read more »

Het belang van een interactie ontwerper

Bij het ontwerpen van software zijn de schijnwerpers vooral op de programmeur en de visuele ontwerper van het programma gericht. De interactie ontwerper is vaak het ondergeschoven kindje. Onterecht, want hij zorgt ervoor dat jouw programma optimaal bedient kan worden door de doelgroep. Geef de derde persoon een troon Door middel van vooronderzoek onderzoekt de... Read more »

Contact

088-4204200

Overschieseweg 34

3044 EE Rotterdam

Social media

LinkedIn bedrijfspaginasite-twtrsite-fbsite-gplus

Skip to toolbar